Terug naar overzicht

We zijn super blij met deze samenwerking. We hebben in Charelle Snoeyen een enthousiaste, gepassioneerde en kundige yoga lerares gevonden. Hieronder lees je haar verhaal.

Als kind was ik al gefascineerd door meditatie en yoga. Toch ben ik pas op latere leeftijd yoga gaan beoefenen. In 2017 werd op mijn werk een wekelijkse yogales aangeboden. Ik was op slag verliefd. Ik voelde direct hoeveel goeds het voor me deed. Het begon met 1 keer in de week, al snel voelde ik dat ik meer verdieping wilde en heb ik me ingeschreven bij een yogastudio in Eindhoven en daar was ik al gauw 4 tot 5 keer in de week te vinden. In het begin deed ik voornamelijk zachtere yogavormen. Yin yoga was op dat moment hetgeen wat mijn lichaam en geest nodig had. Naast yin beoefen ik tegenwoordig ook zeer regelmatig Ashtanga yoga. Ik vind het een ontzettend mooie aanvulling op elkaar. Yin en Yang. Na een tijdje begon ik naar meer verdieping te verlangen. Zodoende besloot ik in 2020 te starten met een yin yoga opleiding bij de Yogastudio in Eindhoven. Momenteel volg ik tevens de Ashtanga opleiding bij de Yogastudio in Eindhoven. Yoga nodigt me uit om streven los te laten. En soms juist wel wat doorzettingsvermogen te tonen. Het leert me discipline maar ook zachtheid. Het leert me in verbinding te staan met mijn lichaam en te voelen wat het me wil vertellen. Dit kan soms uitdagend en frustrerend zijn en op andere momenten geeft het juist vrede en rust. Aanwezig in het hier en nu.Yoga betekent voor mij rust in het hoofd en contact met het lichaam. Grenzen opzoeken en daarin ontspanning kunnen vinden. Zelfbewustzijn. Steeds blijven ontwikkelen. Beseffen dat perfect niet bestaat. Zoeken naar balans. Acceptatie en tevredenheid. Er valt altijd iets nieuws te leren en te ontdekken.

Ik omarm authenticiteit, ik ben leergierig, empathisch en enthousiast. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor alle emoties die zich aandienen. Hopelijk zie ik je binnenkort in de yin les! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ga naar contact

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Contact opnemen

Norbert & Rian

Bel +31 (0)495 - 43 02 72