Terug naar overzicht

'Een van de grootste kado's die ik mezelf de afgelopen jaren heb kunnen geven. Terug naar de basis van de natuur. Waar je op jezelf bent aangewezen. Een prachtige innerlijke reis waarin zoveel lagen worden aangeraakt. Voor mij voelt de Quest als een herprogrammering. Oude patronen aankijken, afscheid nemen, rouwen en met een stip op de horizon uitkijken naar het nieuwe. Verleden, heden, toekomst. Het begint allemaal met het zetten van een intentie en die intentie ga je kracht bijzetten gedurende de dagen. Door middel van krachtige rituelen neem je afscheid van het oude en mag het nieuwe ontstaan. Ik ben Inez en ook Rian, haar moeder die spaceholder was gedurende de Quest, erg dankbaar dat ze op mijn pad zijn gekomen en de manier waarop ze de 9-daagse hebben geleid. Krachtig, aards en verbindend vol wijsheid.

Voor mij was de Quest als het planten van een zaadje waar ik mijzelf dagelijks aan mag helpen herinneren. Weer even terug naar de plek onder de kurkeik. Dichtbij het kabbelende beekje met haar prachtige walnoot-, en kastanjebomen. Aan mij om het zaadje te blijven voeden en weer even in te zoomen op de dagen die ik in de natuur heb beleefd. Ik voelde me verbonden en juist na de Quest zijn er nog meer dingen op haar plek gevallen. De start van een nieuw hoofdstuk. Wel met vallen en opstaan.

Licht/donker, koud/warm, sterven/leven/rebirthing. Er is een deel in mij ontwaakt waar ik een tijd niet bij kon en voor mij heeft de verbinding met de natuur en de krachtige rituelen daar echt aan bijgedragen. Ik kwam erachter dat ik het juist heel fijn vond om alleen te zijn. De alertheid in mijn lijf en ruis in mijn hoofd maakten plaats voor rust en inzichten om nog meer in mijn lijf te landen en te vertrouwen op mijn intuïtie. Diep van binnen weet ik alle antwoorden.'

- Jitske Hagens Vision Quest Portugal 2023

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Contact opnemen

Norbert & Rian

Bel +31 (0)495 - 43 02 72