Terug naar overzicht

Samen met 5 andere topsporters hebben we vanuit tennisschool Rudi Visser vijf Wim Hof lessen mogen ervaren onder begeleiding van Rian en Norbert, en WAUW!

5 weken lang hebben we als groep zo’n mooie reis gehad. We zijn stuk voor stuk op onze eigen manier zoveel dichter bij onszelf gekomen en hebben door middel van de kou zoveel gevoelens/patronen kunnen omarmen/doorbreken, en herkennen.
We hebben geleerd te luisteren naar ons lichaam, en het lukt steeds een beetje beter om minder streng te zijn, om los te laten.

Dat deze, maar nog zoveel meer dingen mogelijk zijn door simpelweg te ademen had ik nooit verwacht!

Door de focus op je ademhaling en terug te gaan naar de verbinding met jezelf zorgt er letterlijk voor dat je de kou kunt omarmen en de warmte van binnenuit komt. Je zet alles open en zegt ‘kom maar’, want ik vertrouw op mijn lichaam + ik ken mijn lichaam en zijn signalen. Je leert je eigen grenzen kennen.

Ik wil nog zeggen dat wij ons bij Rian en Norbert ontzettend thuis hebben gevoeld. Echt een veilige plek waar je gewoon kunt ‘zijn’. Waar je kunt huilen/schelden wanneer je wilt en ze je gewoon omarmen als mens met liefde. Dankjewel voor deze reis, jullie hebben bij ons zaadjes geplant en we groeien er nu op door, de rest van ons leven🙏🏽

Phillis Vanenburg

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Contact opnemen

Norbert & Rian

Bel +31 (0)495 - 43 02 72