Terug naar overzicht

10-weekse training Wim Hof Methode

In een kleine groep ga je 10 weken actief aan de slag met kou, ademhaling en focus. Iedere week is er een bijeenkomst en daarbij krijg je steeds oefeningen voor thuis mee. Geen eenmalig avontuurtje dus, maar dat is dan ook precies de sleutel naar blijvende resultaten. Door herhaling zorgen we voor nieuwe routines in jouw dagelijks patroon.

Ga naar de agenda

Foto ijsbad

content-image content-image content-image

Kou is eerlijk

De oefeningen zijn eenvoudig en iedereen bepaalt zijn of haar eigen tempo. Door simpelweg de oefeningen uit te voeren, ervaar je wat kou met je doet. Kou is goudeerlijk en geeft glasheldere antwoorden. Alles wat je doet heeft effect op je lijf. Veel gedragingen zijn het gevolg van conditionering en strategieën. Kou gaat daar dwars doorheen en vertelt je hoe het écht met je gaat. Wat er precies gebeurt verschilt per persoon, maar iedere reactie mag er zijn. Kou oordeelt niet. Er is geen goed of fout, wel een vergroot zelfbewustzijn. Wie de kou omarmt, ervaart bovendien een diep gevoel van rust en ontspanning. Loslaten dus, het leven wordt lichter. 

Ademhaling is lucht

Goed ademen draagt bij aan een goede gezondheid. Tijdens de Wim Hof Training leer je om je ademhaling te verbeteren, waardoor je hele lichaam letterlijk en figuurlijk lucht krijgt. Je hart gaat minder snel pompen en ook de toevoer van zuurstof naar je cellen krijgt een impuls. En dat voel je, want je ervaart al snel meer rust in je lijf. Tegelijkertijd stijgt je energieniveau aanzienlijk en daar heb je in het dagelijks leven volop profijt van.

Foto douche

content-image content-image content-image

Focus is kracht

Aandacht is schaars: je kunt maar één ding echt met volle aandacht doen. Multitasken is dan ook een illusie, maar wel vaste prik voor veel mensen. En dat is niet verwonderlijk, want in onze huidige aandachtseconomie slurpen digitale toepassingen steeds meer van onze tijd op. De Wim Hof Methode biedt uitkomst, want in de training leer je de kracht van focus kennen. Door jezelf volledig te richten op één taak, met volle aandacht, word je effectiever én efficiënter. Focus zorgt dus voor betere resultaten, wat je ook aan het doen bent.

 

Voor wie?

De Wim Hof Methode vergroot je weerstand, verbetert je nachtrust en zorgt voor meer ontspanning. Je hoeft niet bijzonder sportief te zijn. Vrijwel iedereen kan er baat bij hebben, ook mensen met aandoeningen als astma, reuma en chronische vermoeidheid. Ieder mens is uniek en ieder lichaam is uniek, maar iedereen heeft de mogelijkheid om de fysieke mogelijkheden van het eigen lichaam maximaal te benutten.

Meer informatie?

Contact opnemen

Norbert & Rian

Bel +31 (0)495 - 43 02 72