Terug naar overzicht

Zhineng Chi Kung healing workshop - Ontdek de magie van de kosmische helende energie. 

Oefeningen, achtergrond en tools!

We gaan tijdens de workshop aan de slag met de genezende 'Chi' energie door middel van Zhineng Chi Kung oefeningen en Chi healing. Hierbij zal het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden en de oefeningen zullen deze kracht versterken. Ook leggen we een basis met de Tai Chi oefeningen voor innerlijk balans en persoonlijke groei. Eerdere deelnemers ervaren rust in het hoofd, volledige innerlijke stilte, ontspanning in het lijf en een opening voor ruimte in het hart, lichaam, hoofd en ziel.

Vanwaar deze workshop?
Voor mij heeft het thema Zhineng Chi Kung een achtergrond. Het begon 7 jaar geleden toen ik voor het eerst in contact kwam met de Rainbow Tai Chi. Toen ik hier ontdekte dat genezing een onderdeel is van het leertraject wat aangeboden wordt, raakte mij dat diep. Ik weet nog goed de tranen die ik elke keer liet door hier meer over te ontdekken en te voelen dat de mogelijkheden oneindig zijn. Het opende als het ware mijn hart, mijn ziel en ik voelde dat dit de waarheid was waar ik altijd naar opzoek was, zonder dat ik daar echt bewust van was. Deze opening, connectie en passie is er sindsdien altijd geweest.

De Zhineng Chi kung energie en leer heeft als een rode draad door mijn Tai Chi opleiding gelopen. Nu is dan eindelijk het moment dat ik dit ook deel in mijn workshops. Alsof ik, wij en alles er nu meer klaar voor is. Het voelt als het juiste moment.

Zelf heb ik veel mogen ervaren, veel bijzondere momenten in connectie met de helende energie. Ik geef ook persoonlijke Chi healings voor mijn opleiding die gericht zijn op lichamelijke klachten, pijn en ongemakken. Lichamelijke pijn had ik vaak en komt met tijden steeds terug. Ik weet dat het lichaam altijd iets te vertellen heeft met deze signalen en daar komt de Tai Chi leer goed bij van pas, door altijd iets nieuws te leren van de signalen die ik krijg van mijn lichaam.
En naast het emotionele / fysieke proces komt de de Zhineng Chi Kung energie van pas, de energie van de kosmos, liefdevolle energie die er is voor zelf GENEZING!

Workshop Zhineng Chi kung Healing// Wat & wanneer?
Zaterdag 14 en zondag 15 november.
10.00 - 16.00 uur
Centrum 8a, Maarheezerweg 8 in Budel

Je kan er voor kiezen alleen de zaterdag mee te doen, dan krijg je voornamelijk een kennismaking en verdieping in de Tai Chi oefeningen.
Op de zondag gaan we verder met de Zhineng Chi kung oefeningen en energie.Ook leren we in het weekend meer over zelfgenezing, zelfliefde en helende oefeningen voor thuis! Het is dus erg divers, praktisch en persoonlijk gericht op waar jij staat en wat jij graag wilt bereiken in je leven.

De kosten voor alleen de zaterdag zijn € 45. Voor beide dagen is het € 70.

Aanmelden via lindasaanen@gmail.com of 0610289843 (Telefoon / WhatsApp)

Ga naar de website van Linda

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Contact opnemen

Norbert & Rian

Bel +31 (0)495 - 43 02 72