Terug naar overzicht

Wintertraining Zweden 2024
24 februari tot 29 februari

Midden in het ongerepte, prachtige winterse landschap van Zweden bieden wij een 4-daagse training in de Wim Hof Methode aan. We gaan aan de slag met ademhaling, focus, koude, verbinding, wandeling, kracht, yoga, meditatie en nog zoveel meer. We worden hartelijk welkom geheten door Toon en Carine op hun locatie "Lakeside Sweden" te Börjesjö. We verblijven in de stuga aan het meer en op de bovenverdieping van het grote, in stijl gebouwde Zweedse huis op de heuvel.

De stuga en de bovenverdieping is voor één gehele week van ons. Je kan inchecken vanaf vrijdag 23 februari en uitchecken op vrijdag 1 maart. De training opent op zaterdagavond 24 februari en sluit op woensdagavond 28 februari. Dus er is ruim voldoende gelegenheid om van deze adembenemende omgeving te genieten. 

Prijs: € 875,00 inclusief: 
Één gehele week verblijf en gebruik van beide accomodaties.
Koffie/thee en fruit gedurende de trainingsdagen.
Gebruik twee-persoonssauna in de stuga.
Sneeuwschoenen.
Training onder begeleiding van Norbert en Rian.

De accomodatie voorziet ons van 1 één-persoonskamer, 2 twee-persoonskamer en 1 drie-persoonskamer. We delen de douches en wc's.

Niet inbegrepen:
De maaltijden, er is kookgelegenheid in de keuken van de stuga. Deze is luxe ingericht, van alle gemakken voorzien en voor iedereen te gebruiken. 
De vlucht en treinreis of eventuele autohuur om op lokatie te komen. 

Voorwaarden deelname: Je hebt minimaal een 10-weeks traject in de Wim Hof Methode gevolgd bij ons of fysiek bij een andere instructeur. Heb je meerdere workshops bijgewoond hier of bij een andere instructeur, neem dan contact met ons op. 
 
Heb je zin om mee te gaan op dit prachtig avontuur, meld je dan nu aan. 

Maximale groepsgrootte: 8 volwassenen.

We hebben er zin in.

Ga naar contact

100% Afbeelding

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Contact opnemen

Norbert & Rian

Bel +31 (0)495 - 43 02 72